U Banjaluci uhapšene četiri osobe, zaplijenjen duvan

Hronika

Policija je juče u strogom centru Banjaluke zaplijenila više od tonu duvana i uhapsila četiri osobe osumnjičene za nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

 

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je automobil zaustavljen juče oko 11.30 časova u Aleji Svetog Save. Autom je u trenutku zaustavljanja upravljao J.T. iz Gruda.

 

-Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, su 29. aprila oko 11.30 časova u Banjaluci u ulici Aleja Svetog Save kontrolisali dva putnička vozila i pregledom putničkog automobila kojim je upravljalo lice J.T pronašli veću količinu smeđe biljne materije koja svojim izgledom asocira na duvan. Zbog sumnje da su počinili krivično djelo ”nedozvoljen promet akciznih proizvoda” slobode su lišena četiri lica, i to: J.T, D.P. i M.B, svi iz Gruda, i D.P. iz Banjaluke-saopšteno je iz PU Banjaluka.

 

Na osnovu naredbe Suda Bosne i Hercegovine izvršen je pretres putničkog vozila, kojim je upravljao J.T.

 

-Prilikom pretresa je pronađeno i oduzeto sedam kartonskih paketa u kojim se nalazila smeđa biljna materija koja svojim izgledom asocira na duvan ukupne mase oko 1.060 kg, mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku- naveli su iz Policijske uprave Banjaluka.

 

Protiv osumnjičenih će u redovnoj proceduri Tužilaštvu Bosne i Hercegovine biti podnesen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela ”nedozvoljen promet akciznih proizvoda”.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *