Prijetio da će baciti bombu na policiju

Hronika

Prava drama se sinoć odigrala u Gornjim Potočarima kod Srebrenice, kada je jedan mladić prijetio da će baciti bombu na policiju, potvrđeno je za Srpskainfo.

 

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar rekao je da je sinoć oko 20 časova prijavljeno da je Gornjim Potočarima nepoznata osoba pucala iz vatrenog oružja.

 

Prema našim saznanjima policija je čula pucnjavu i odmah su se zaputili na lice mjesta, te su došli pred kuću vlasništvo Dragoljuba O.

 

– Dolaskom do kuće policija je zatekla Živorada G. (23) iz Bratunca koji se sumnjiči da je pucao iz poluatomatske puške. Sa njim je bio i Darko O. (24) koji je u ruci držao bombu i prijetio da će je aktivirati i baciti na policiju – pojasnio je izvor Srpskainfo.

 

Policajci su ga ubjeđivali da ostavi bombu i poslije pregovora on je ekpslozivnu napravu dao njima, a zatim je krenuo da bježi.

 

– Odmah u potjeru za njim krenuli su i policjaci i stigli su ga u obližnoj šumi i uhapsili – dodao je naš sagovornik.

 

Protiv Darka O. biće podnesen izvještaj zbog ugrožavanja sigurnosti i napada na službene osobe, protiv Dragoljuba O. ide izvještaj zbog nedozvojene proizvodnje i prometa oružja, jer je utvrđeno da je to sve bilo njegovo oružje.

 

Izvještaj će biti podnesen i protiv Živorada G. zbog izazivanja opšte opasnosti.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *