Opljačkan stan u centru Banjaluke

Hronika

Policija u Banjaluci traga za lopovima koji su sinoć opljačkali stan u strogom centru grada, saznaje Srpskainfo.

 

Lopovi su iskoristili odsustvo vlasnika i kroz balkon provalili u stan i ukrali novac.

 

Vlasnik stana M.J. ispričao je da je u vrijeme pljačke sa suprugom bio u šetnji. Da nešto nije u redu shvatio je kada supruga nije mogla normalno otključati stan po povratku.

 

– Ubrzo sam otišao do balkona koji je na suprotnoj strani i uvjerio se da je otvoren i bilo je jasno da je neko ulazio u stan dok nas nije bilo – ispričao je vlasnik stana.

 

Dodaje da je obavijestio policiju koja je u rekordnom vremenu došla na adresu i obavila uviđaj.

 

Po ulasku u stan M.J. je primjetio da su vrata stana zaključana sa unutrašnje strane, te da su se lopovi na taj način osigurali da ih vlasnici ne uhvate na djelu.

 

Srpskainfo saznaje da su očevici u kritično vrijeme oko 21.30 časova u blizini opljačkanog stana primjetili dvojicu muškaraca koji su najvjerovatnije i izvšili pljačku.

 

Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić izjavila je da policija preduzima sve mjere u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela koje je kvalifikovano kao teška krađa.

 

– Nadležnoj policijskoj stanici od strane oštećenog lica 28. maja prijavljeno je da je od strane nepoznatog izvršioca izvršena provala u njegov stan. Po izjavi oštećenog lica materijalna šteta iznosi oko 550 KM – navela je portparol PU Banjaluka.

 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac koji se izjasnio da se radi o teškoj krađi.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *