Muškarac ranjen tokom pljačke kuće

Hronika

Policija je u Derventi uhapsila dvije osobe nakon pucnjave u mjestu Polje kod Dervente, saznaje Srpskainfo.

 

Prema nezvaničnim informacijama upucan je lopov koji je pokušao opljačkati kuću.

 

-Kućepazitelj je pucao u lopova i ranio ga u nogu. Policija je pronašla i uhapsila lopova, a uhapšen je i kućepazitelj – izjavio je izvor Srpskainfo iz policije.

 

Policijskoj stanici Derventa slučaj je prijavljen danas, par minuta poslije ponoći.

 

-Policiji je prijavljeno da je L.I, u mjestu Polje, područje opštine Derventa, uočilo nepoznato lice prilikom provale u kuću vlasništvo njegovog brata, te da je isto pokušalo zadržati na licu mjesta do dolaska policije – naveli su iz PU Doboj.

 

-Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su na mjestu zatekli L.I. i uočili tragove krvi, prilikom čega su došli do saznanja da je navedeno lice pucalo iz vatrenog oružja (puška) u pravcu lica koje je izvršilo provalu. Patrola policije Policijske stanice Derventa u naposrednoj blizini lica mjesta, uočila je nepoznato lice koje je imalo prostrijelnu ranu u predjelu noge – saopšteno je iz PU Doboj.

 

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa odakle je prevezen u dobojsku bolnicu.

 

Takođe, na licu mjesta pronađeni su i predmeti koje je nepoznato lice pokušalo otuđiti. Lice inicijala L.I. je lišeno slobode i kod istog je pronađena i oduzeta puška.

 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Doboj pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje mjere i radnje.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *