Stanivuković predsjednik banjalučkog PDP-a i budući kandidat za gradonačelnika

Politika

Draško Stanivuković je izabran za predsjednika banjalučkog Gradskog odbora PDP-a i biće kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izbrima 2020. godine.

Dosadašnji predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Igor Crnadak rekao je da je, na njegov prijedlog, donesena odluka da Stanivuković bude na čelu ovog odbora do kraja mandata 2021. godine.

Crnadak je, nakon sjednice Gradskog odbora PDP-a, rekao novinarima da je jednoglasno donesena odluka i da Stanivuković bude kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke.

– Naša poruka Banjaluci je da smo razumjeli šta nam je saopšteno – hoćemo još bolji rezultat i još veću podršku da bi mi gradu to vratili 2020. godine na najbolji mogući način. Zato smo se odlučili na ove mjere pokazujući još jednom da se PDP nastavlja otvarati, širiti i podmlađivati – rekao je Crnadak.

Stanivuković je rekao novinarima da će svaki dan vrijedno i predano raditi kao što je to i do sada činio.

– Ostaćemo posvećeni svakodnevnom radu i očekujem da će građani kroz godinu- dvije taj rad prepoznati – rekao je Stanivuković.

On se zahvalio Crnatku što mu je ukazao povjerenje, ističući da PDP sluša potrebe građana koji hoće nove ljude i mladalačku energiju i snagu.

Srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *