UG “Poligraf” postaje politička stranka

Politika

Predsjednik Političko-građanskog fronta “Poligraf” Zoran Talić rekao je danas da će u maju ovaj pokret, registrovan kao udruženje građana, ući u formiranje političke partije.

 

Talić je rekao novinarima da je “Poligraf” formirao inicijativni odbor u Trebinju koji ima zadatak da u roku od dva mjeseca formira Gradski odbor.

 

“U maju ćemo ući u formiranje političke partije jer nas sada u ovome dijelu kada je u pitanju Grad Banjaluka i interesovanje koje se javlja na teritoriji Republike Srpske dovodi u situaciju da dolazimo do formiranja političke partije i veoma brzo će kompletna šira javnost biti upoznata o našim daljim aktivnostima”, rekao je Talić novinarima.

 

On je rekao da, osim Trebinja, za “Poligraf” ima interesovanja i u drugim gradovima i opštinama u Republici Srpskoj i da će u narednim danima biti obavljeni razgovori sa svim zainteresovanim subjektima.

 

“Napravili smo već određene programske ciljeve koje će biti nama najbitnija platforma za naše dalje djelovanje, gradimo određene dokumente i ono što sigurno mogu da kažem da će Političko-građanski front `Poligraf` isključivo djelovati projektno i programski i držati se svojih programskih ciljeva”, zaključio je Talić.

 

Talić je bivši član PDP-a, a iz ove partije izašao je u februaru 2017. godine.

 

On je aktuelni predsjednik Skupštine grada Banjaluka u kojoj “Poligraf”, osim njega, ima i odbornika Tatjanu Čičić Odžaković.

 

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Trebinja Zoran Anđušić napustio je prošli vikend ovu stranku i priključio se inicijativnom odboru za formiranje političko-građanskog fronta “Poligraf”.

 

Anđušić je istakao da je riječ o građanskoj inicijativi koja je otvorena za sve zainteresovane za unapređenje stanja u Trebinju i u drugim opštinama u Republici Srpskoj.

 

Agencije

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *