Jovanoviću prijetili nakon imenovanja za Komšićevog savjetnika

Politika

Poslije imenovanja Čedomira Jovanovića za savjetnika člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, odmah je krenuo napad preko tabloida i profesionalnih patriota, saopšteno je iz Liberalno demokratske stranke (LDP).

 

U saopštenju se navodi da „poslije poraza svoje katastrofalne politike, jedino što im je preostalo je režanje preko tabloida i naručenih tekstova, uz dobro oprobanu mantru o izdajnicima i patriotama“.

 

– Umjesto toga, bolje neka se zapitaju kako to da niko ko je obavljao vlast u Srbiji u prethodne tri decenije nema mogućnost da u regionalnim okvirima uradi nešto za Srbiju i njeno društvo, nego je svako od njih za sobom ostavio zatvorena vrata i gomilu otvorenih pitanja i problema. Oni koji su samo prije nekoliko dana bili ujedinjeni u ćutanju povodom presude Radovanu Karadžiću, danas su se oglasili da još jednom, usput, zalijepe etiketu izdajnika Čedomiru Jovanoviću, ne pitajući za cijenu svojih neodgovornih izjava i gluposti kojima truju ljude u Srbiji – saopšteno je.

 

Iz LDP-a ističu da vlast i navodna, kako ističu, “pravovjerna“ opozicija, partneri u svakoj pogrešnoj odluci od 2004. godine do danas, jedino što znaju da ponude ljudima u Srbiji su podjele, besmisleni partijski rovovi, povećanje tenzija i stvaranje klime u kojoj obični, normalni ljudi ne vide svoj interes.

 

– Zbog takvog njihovog ponašanja i retorike, na društvenim mrežama imamo histeriju anonimnih ludaka koji već danima prijete smrću Čedomiru Jovanoviću, kao i članovima LDP-a, kao što su nekada palili prostorije LDP-a kad god su nas zajedno napadali – i nas i ono što radimo. Sadašnja vlast i njena navodna, glasna opozicija isto su se tako ponašali kada su zajedno krali na Ustavnom referendumu, branili Kosovo rezolucijama lišenim realnosti ili kada su poklanjali NIS Rusima. I tada su za njih oni koji su drugačije mislili bili izdajnici, samo, iz ove perspektive, najbolje se vidi koliko smo bili u pravu kada smo govorili da svi oni mogu da budu i dio iste partije i politike, pošto razlike među njima ne postoje – saopšteno je.

 

Na kraju u LDP-u smatraju ukoliko vlast hoće da stvarno nešto uradi za svoju zemlju i ljude u njoj, trebaju otići u Podgoricu, Sarajevo, Zagreb, Prištinu, Skoplje, kako bi shvatili razmjere svoje politike.

 

– Ta politika, koja nikome nije donijela dobro sem njima i njihovoj želji da Srbiju zauvijek drže na margini savremenog svijeta, a sebe na vlasti, mijenjajući imena partija kao da će ih to učiniti drugačijim nego što to stvarno jesu – zaključeno je iz LDP.

 

(Klix)

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *