Trivić priznala da joj je porodica savjetovala da ćuti

Politika

Istina je da ko god priča ono što se ne sviđa nekome iz vlasti ima problem u ovoj državi. Juče nisam ništa govorila o tragičnim ubistvima, ali su to uradili brojni građani. I tu se moglo osjetiti da su ljudi nesigurni, rekla je narodni poslanik PDP Jelena Trivić.

 

Ona je naglasila da po prvi put nije imala podršku svoj porodice, koja joj je savjetovala da ne govori ništa na sjednici.

 

– Po prvi put dolazeći na sjednicu nisam imala podršku svoje porodice da dođem i da nešto kažem. Nisam to poslušala, jer osjećam obavezu da govorim. Nama sistem ne radi, ajde da to priznamo. Ja nisam krupna riba, ali nekome se sutra neće svidjeti moja rasprava, jer ne pričam ono što odgovara većini i sutra mogu da očekujem bilo šta. Meni su to rekli moji najbliži – naglasila je Trivićeva.

 

Dodala je da je po prvi put išla na sjednicu i nije bili sagurna da li treba da priča.

 

– Izjava predsjednice da nigdje nema apsolutne slobode samo ralativizira stanje u kojem se nalazimo. Ja nikog ne okrivljujem jer ne znam šta iza svega stoji, ali ajde da priznamo problem. Priznajmo da je čovjek trebao biti na psihijatrijskoj ustanovi. Ajde da priznamo da se u kaznano-popravnom domu ne radi na tom popravnom dijelu – rekla je ona.

 

Dodaje da je ambijent u kojem živimo loš.

 

– Ako je ubijen čovjek koji ima agenciju za obezbjeđenje, šta da očekuje bilo ko drugi? Kada da pustimo institucije da rade kad ne rade – upitala je ona.

 

srpskainfo.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *