Govedarica: Dodik se sam pozvao na sastanak sa SDS

Politika

Sastanak delegacija SNSD i SDS održan na poziv Milorada Dodika nije dao nikakve rezultate osim što je SDS iznio stav da neće biti dio koalicije sa SNSD. Ne vidim da je od tog sastanka do danas situacija u Republici Srpskoj promijenjena i na jedan način. Naprotiv, stanje je sve teže i teže – rekao je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

 

– Na tom sastanku delegacija postignut je dogovor da se u Narodnoj skupštini Republike Srpske formira radna grupa za monitoring rada Radio-televizije Republike Srpske što do danas nije urađeno. Taj sastanak nije rezultirao nikakvim pomacima na bolje u odnosu ponašanja SNSD prema javnosti i institucijama Republike Srpske – rekao je Govedarica.

 

Predsjednik SDS je istakao da je tačno da je lider SNSD Milorad Dodik ponudio da sljedeći sastanak bude održan u prostorijama Srpske demokratske stranke i da to njemu ne predstavlja nikakvu smetnju.

 

– S obzirom da ga niko nije zvao, stiče se utisak da je Dodik sam sebe pozvao da dođe u SDS. Posebno je interesantno da se sve ovo dešava u trenutku kada su u javnost isplivali podaci da je režim targetirao svoje političke neprijatelje sa kojima želi da se obračuna i da je realizacija crne knjige odavno započeta – zaključio je Govedarica.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *