Vasiljević: PDP će u Doboju djelovati kao opozicija

Politika

Partija demokratskog progresa će od danas djelovati opoziciono u Skupštini grada Doboj, rekao je član Predsjedništva i odbornik PDP u dobojskom parlamentu Slobodan Vasiljević.

 

– Iako smo sa rukovodstvom grada i dijelom onih koji čine trenutnu skupštinsku većinu sarađivali, promijenjene političke okolnosti i drastične promjene u njihovom političkom djelovanju su nas opredijelile da budemo opozicija, što je i odluka Predsjedništva PDP – istakao je Vasiljević.

 

On je rekao da je PDP na bazi svojih programskih rješenja dobio povjerenje građana, ali zbog djelovanja gradskih vlasti nije imao mogućnost da ih realizuje.

 

– Detaljno smo razradili plan stvaranja i infrastrukturalnog opremanja industrijske zone, koja bi na kraju bila podržana velikom investitorskom konferencijom. Takođe, naš pronatalitetni program od 14 mjera dobio je mjesto u budžetu, ali nikada priliku za realizaciju – rekao je on.

 

On je rekao da će u narednom periodu PDP u Doboju raditi na jačanju svoje infrastrukture i programskih rješenja.

 

– Svjestan sam činjenice da sam možda trenutno i jedini opozicionar u Skupštini grada Doboj, što nije nimalo jednostavna pozicija. Međutim, kao odbornik, uvijek sam dostupan građanima Doboja u cilju rješavanja njihovih problema, ali i kreiranju programskog djelovanja PDP na bazi toga. I kao opozicioni odbornik snažno ću se boriti da rješenja u interesu građana Doboja budu uvažena – rekao je Vasiljević.

 

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *