Sunčano i toplo tokom vikenda

Politika

U BiH sutra se očekuje sunčano i toplo vrijeme, sa malom lokalnom oblačnošću i najvišom dnevnom temperaturom vazduha do 27 stepeni Celzijusovih.

 

Jutro će biti pretežno vedro i hladnije, oko rijeka i po kotlinama magla, dok će tokom dana biti sunčano i toplije, sa malom lokalnom oblačnošću, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od devet do 15, na planinama oko šest, a najviša dnevna od 20 do 27, na planinama oko 16 stepeni Celzijusovih.

 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, duvaće slab do umjeren vjetar, južnog i jugozapadnog smjera.

 

Temperatura vazduha u 14 časova: Čemerno 16, Han Pijesak, Kalinovik 18, Mrakovica, Ivan sedlo 19, Gacko 20, Nevesinje, Sokolac, Srebrenica, Bugojno, Sarajevo 21, Mrkonjić Grad, Rudo, Jajce, Zenica 22, Višegrad, Drinić, Foča, Šipovo, Livno i Tuzla 23, Bileća, Bijeljina, Brčko, Novi Grad, Prijedor, Srbac, Brčko, Doboj, Gradačac, Neum i Sanski Most 24 stepena Celzijusova.

 

U Zvorniku, Trebinju, Banjaluci, Drvaru i Širokom Brijegu u 14 časova temperatura vazduha iznosila je 25, u Ribniku, Bihaću, Grudama, Mostaru i Stocu 26 stepeni Celizjusovih.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *