Crnadak: Sa gađenjem odbacujem komentare koji dolaze od Stevandića

Politika

Nenad Stevandić je zadnja osoba na svijetu koja može drzati lekcije patriotizma oko veza sa SDA, jer je on lično glasao za kandidata SDA, Denisa Zvizdića, u kolegiju Predstavničkog doma i dogovarao sa SDA u Narodnoj skupštini RS raspodjelu srpskih delegata u Domu naroda PS BiH.

 

Rekao je ovo za Srpskainfo ministar spoljnih poslova u Savjetu ministara BiH Igor Crnadak komentarišući izjavu Stevandića, koji je istakao da Crnadak ima isti stav o članstvu u NATO kao i lider SDA Bakir Izetbegović.

 

– Pored toga, Stevandić je lažni patriota čija je “prva linija fronta” tokom rata bio hotel Bosna u Banjaluci, odakle je upravljao raznim operacijama, koje je najčešće izvodio na banjalučkim ulicama, iz crvenog kombija, noseći beretku i automatsko oružje. Sa gađenjem odbacujem sve komentare koji dolaze od njega, zato što se radi o karakterno najnižoj vrsti ljudskog bića, koji je uz to još i neinformisan, jer je dokument koji spominje u svojoj današnjoj izjavi izradio njegov stranaški kolega iz SNSD – dodao je Crnadak.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *