SDS traži kopiju “Programa reformi” koji je uručen Briselu

Politika

Šef poslaničkog kluba Srpske demokratske stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić uputio je zahtjev predsjedniku parlamenta Nedeljku Čubriloviću da im dostave integralni dokument “Programa reformi”, koji je dostavljen u sjedište NATO saveza u Briselu.

 

“Obraćam Vam se sa zahtjevom da Klubu poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske, odmah dostavite integralnu verziju Prgorama reformi BiH, koju je 23. decembra Predsjedništvo BiH uputilo u sjedište NATO-a u Briselu, odnosno da od Kabineta člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske zvanično tražite ovjerenu kopiju pomenutog dokumenta u integralnoj verziji, ukoliko Vam isti nije na raspolaganju”, kaže se u zahtjevu poslaničkog kluba SDS.

 

Kako BN saznaje, u zahtjevu se navodi da je tokom nedavno održane posebne sjednice Narodne skupštine BiH ustanovljeno da podijeljeni dokument “Programa reformi” nije cjelovit, što je, kako stoji u zahtjevu, tokom skupštinske rasprave priznao i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *