DNS Prijedor: Znamo kako zaštititi svoje interese!

Politika

Demokratski narodni savez u Prijedoru razočaran je medijskim napisima kojim se, kako ističu, obmanjuje javnost o masovnim prelascima MO DNS Prijedor u GO SNSD u Prijedoru.

 

– Oštro demantujemo takve dezinformacije i konstatujemo da taj vid obmane članstva i javnosti u Prijedoru-neće proći, navodi se u saopštenju GO DNS Prijedor.

 

Tvrde da se radi o pojedinačnim prelascima i da ta pojava traje na teritoriji Republike Srpske, a ne samo u Prijedoru, već nekoliko godina.

 

– Obavještavamo javnost da je Gradski odbor DNS Prijedor sinoć održao sjednicu uz prisustvo 130 članova Gradskog odbora, iskazano je maksimalno jedinstvo i data podrška glavnim pravcima djelovanja u narednom periodu, navodi se u saopštenju.

 

U DNS ističu da znaju u “čijoj režiji” se sve dešava i tvrde da “bez obzira na sve spekulacije, GO DNS Prijedor će znati da zaštiti svoje interese” i “objasniti šta je na sceni”.

 

– Svi oni koji se nadaju da će uništiti GO DNS Prijedor su u velikoj zabludi, jer snaga ljudi i članstva će pokazati da nema te “Gebelsove” laži koja može pokolebati članstvo, navodi se u saopštenju GO DNS Prijedor.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *