Banjalučki odbornici pristupili Selakovom SPS-u

Politika

Odbornici u Skupštini grada Banjaluka, Darko Milošević i potpredsjednik gradske skupštine Milan Milaković pristupili su danas novoformiranoj Socijalističkoj partiji Srpske.

 

Milošević i Milaković još ranije su preimenovali poslaničku grupu, a nakon formiranja novog političkog subjekta odlučili su da nastave djelovanje u SPS.

 

– Među prvima smo izrazili neslaganje sa politikom koju predstavlja Petar Đokić. Partija sa takvim rukovodstvom nema nikakvu budućnost i ne želimo da budemo dio tog, kao što to ne želi i velika većina naših članova i aktivista. Naravno, proteklih mjeseci smo razgovarali sa članstvom i zaključili da je osnivanje novog političkog subjekta najbolji način za nastavak političkog djelovanja. Tako da nastavljamo dalje kao Socijalisti, a ne kao Đokićevi Socijalisti – kaže potpredsjednik Skupštine grada Milan Milaković.

 

Milošević i Milaković takođe ističu da je uz njih i ogromna većina članova raspuštenog Gradskog odbora, mjesnih odbora, članova i aktivista u gradu Banjaluci, te da SPS očekuje više nego dobar rezultat u gradu na Vrbasu na predstojećim Lokalnim izborima.

 

Sa druge strane, SP je ovim i zvanično ostao bez predstavnika u Gradskom parlamentu, ali i sa veoma slabim šansama da pređu izborni cenzus u najvećem gradu Srpske.

 

srpskainfo.com

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *