Borenović podnio inicijativu za smjenu ministra Košarca

Politika

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik PDP, Branislav Borenvić, uputio je danas inicijativu za smjenu ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Staše Košaraca.

 

Nakon, kako su je mediji prozvali, korona-žurke, na kojoj su bez poštovanja mjera bili i zvaničnici BiH, reakcije stižu i od opozicije.

 

Borenović je predsjedavajućem Savjeta ministara BiH, Zoranu Tegeltiji, uputio inicijativu kojom se obavezuje da odmah pokrene postupak za smjenu ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH.

 

Podsjetimo, sinoć oko 22 časa policija je prekinula korona-žurku na kojem je prisustvovalo blizu 20 osoba. Oni su nepoštujući mjere Federalnog štaba civilne zaštite i Kriznog štaba KS boravili u ugostiteljskom objektu koji je morao biti zatvoren, takođe naredbom nadležnih organa.

 

Pored Košarca za stolom su bili i pjevači Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Semir Cerić Koke, Šerif Konjević i drugi. Tu je bio i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić koji je inače član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane korona virusom u Kantonu Sarajevo.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *