Govedarica: Insistiramo na odgovornosti nadležnih za nabavku šatora-bolnice

Politika

Srpska demokratska stranka insistira na odgovornosti svih nadležnih za nabavku šatora zvanog pokretna bolnica, rekao je, član Predsjedništva SDS, Vukota Govedarica.

 

– Očekujemo od nadležnih da objelodane ugovor koji se sad raskida kako bi javnost bila upoznata sa svom štetom koja će opet biti plaćena iz džepova građana Republike Srpske – naglasio je Govedarica, saopšteno je iz SDS.

 

Član Predsjedništva SDS je istakao da javnost može samo da nagađa o stvarnoj šteti za nabavku pokretne bolnice.

 

– Znamo da je samo prevoz šatora zvanog pokretna bolnica plaćen 400 hiljada KM a o drugim štetama možemo samo da nagađamo. Zato je važno da se ugovor objelodani – ponovio je Govedarica.

 

Govedarica se osvrnuo i na Dodikove tvrdnje izrečene na sjednici Narodne skupštine RS da nije bilo greške tokom vanrednog stanja.

 

– Možda je Dodik, kad je galamio u svom rastrojstvu sa skupštinske govornice kako nije bilo greške, u stvari izvodio performans i šalio se kao što je rekao za prisluškivanje narodnih poslanika. Izgleda da je politika u stvari skeč ali neka zna da srpski narod ne voli takve loše fore – zaključio je Govedarica.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *