Teslić: Opštinski odbor SP prešao u SPS, Škrebić kandidat za načelnika

Politika

U Tesliću je danas održan sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa novoformiranim Povjereništvom SPS za Opštinski odbor Teslić, nakon što je kompletan odbor na čelu sa predsjednikom Dragutinom Škrebićem prešao iz SP u SPS.

 

Na sastanku sa delegacijom SPS koju predvodi predsjednik Goran Selak, razgovaralo se o narednim koracima, za šefa Povjereništva imenovan je doskorašnji predsjednik OO SP Teslić Dragutin Škrebić a dogovoreno je i da će Škrebić biti kandidat za načelnika Opštine Teslić ispred Socijalističke partije Srpske.

 

– Nemamo namjeru učestvovati u kampanji sukobljenih strana koje predvode kandidati za načelnike ispred SDS i SNSD nego ćemo građanima Teslića ponuditi razvojni program, bolji privredni ambijent i bolji život za sve građane – istakao je Dragutin Škrebić, nakon sastanka sa rukovodstvom partije.

 

Predsjednik SPS Goran Selak pozdravio je sve nove članove u Tesliću, te ocijenio da će ova partija sigurno doći do rezultata koji garantuje da će SPS imati dovoljan kapacitet i podršku da sprovodi svoje razvojne politike i da bude konstruktivan i korektivan partner svima koji žele dobro Tesliću i Republici Srpskoj.

 

– U Tesliću očekujemo dobre rezultate, imamo vrijedne ljude i imamo jasan zajednički cilj, a to je razvoj i napredak Teslića. Mi pozivamo na rad i zajedničko djelovanje, okupljamo ljude i pričamo djelima i rezultatima. Veliki broj građana širom Srpske je prepoznao takvu politiku kao ispravnu, a dokaz za to je i Teslić – poručio je predsjednik SPS.

 

Istinito.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *