Radojičić: Da Banjaluka dobije odlučno rukovodstvo sa strateškom vizijom grada!

Politika

Prvi predizborni plakati koalicije “Okupljanje za Banjaluku” koju predvodi SNSD postavljeni su u centru Banjaluke, u blizini Palate Republike u Banjaluci.

 

Uz Igora Radojičića, kandidata za gradonačelnika Banjaluke, plakate su postavili i nosioci izbornih lista Ujedinjene Srpske, DNS-a, PUP-a, Demosa, SP-a, SPS-a, Prve SDS, NDP-a i Poligrafa.

 

Radojičić je rekao da je vrijeme za “Okupljanje za Banjaluku”, čime je tzv. Vidovdanska koalicija, koju čini 10 političkih subjekata, započela kampanju.

 

– Naporno smo radili u prethodnih 1.500 dana. Iza nas u gradu Banjaluci u protekle četiri godine napravljeno je dosta velikih projekata i rješeno hiljade pojedinačnih problema, rekao je Radojičić.

 

Dodao je da su okupljeni oko realnog i ambicioznog plana Banjaluka 2025+.

 

– Zašto 5+? Zato što moramo biti najbolji i uzor svima drugima, dodao je Radojičić.

 

On je naglasio da je 10 partija okupljeno oko ideje da se za još 8.000 radnih mjesta, a da je broj zaposlenih u protekle četiri godine povećan za više od 8.000.

 

Radojičić je pozvao sve političke subjekte da vode fer političku borbu i da Banjaluka nakon 15. novembra dobije stabilno i odlučno rukovodstvo sa strateškom vizijom grada.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *