SPS PROSLAVIO PRVI ROĐENDAN
Na godišnjicu partije usvojena platforma “Budućnost Srpske”

Politika

Socijalistička partija Srpske predstavila je povodom godišnjice od osnivanja programsku platformu “Budućnost Srpske” te usvojila operativni plan aktivnosti za naredni period, saopšteno je nakon sjednice Predjsedništva ove partije koja je održana u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

 

Iza SPS je više nego uspješna prva godina postojanja i djelovanja i možemo biti ponosni na rezultate koje smo ostvarili, istakao je predsjednik SPS Goran Selak. On je takođe dodao da će fokus djelovanja u narednom periodu biti na demografskoj obnovi, borbi protiv korupcije i kriminala i depolitizaciji sektora neophodnih za privredni oporavak nakon pandemije.

 

– Predsjedništvo je danas na prvi rođendan SPS usvojilo programsku platformu “Budućnost Srpske” u kojoj su precizirani ciljevi i politike za koje će se zalagati SPS u predstojećem periodu. Prvih godinu dana dočekujemo izuzetno zadovoljni postignutim, a nakon usvajanja strategija i planova za naredni period idemo dalje sa istom energijom i voljom. Naše politike su jasne i izvodljive. Cilj nam je da u svim ključnim sektorima za demografski i privredni oporavak inicijativu preuzme struka umjesto politike te da insistiramo na političom jedinstvu u Republici Srpskoj po pitanjima od ključnog interesa za građane Srpske. Uradili smo veliki posao za ovih godinu dana, nastavljamo još jače i još složnije – istakao je Selak nakon sjednice Predsjedništva.

 

Potpredsjednik SPS Maksim Skoko čestitao je svim članovima i simpatizerima partije prvih godinu dana i pozvao građane Srpske da se uključe u rad najmlađe partije.

– Ponosni smo na ono što smo do sada postigli, a naravno i da je vrijeme tek pred nama i da nas tek čekaju uspjesi i veliki rezultati. Čestitam svim našim članovima na ostvarenim rezultatima u ovih godinu dana, pokazali smo da imamo kvalitetne ljude i kvalitetna rješenja i zato s pravom očekujemo još veći rast i jačanje partije u periodu koji je pred nama – poručio je Skoko.

 

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *