Bjelogrlić: Udružimo se da nam djeci idoli ne budu kriminalci i prostitutke!

Magazin

Poznati srpski glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić svojevremeno je poslao univerzalnu poruku koja je vrlo aktuelna i danas i podjednako se odnosi na sve građane – Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske…

Odgovarajući na pitanje novinara kakvo nam je stanje u kulturi, Bjelogrlić je rekao:

– Očajno kao i uvek, ali nema kukanja. Dosta i s tim. Daj da se udružimo svi koji ne želimo da živimo u ovom primitivizmu. I novinari i prosvetari, lekari, sportisti, filmski stvaraoci i svi ostali čija se reč čuje moraju da puste urlik koji kaže: nećemo da nam deca rastu s ovakvim medijima, da se leče u propalim bolnicama, školuju u obezglavljenim školama, da su im kriminalci idoli, a prostitutke uzori! I moramo da ponudimo rešenje. Svako u svojoj profesiji. Mi smo tu da nudimo rešenja i tražimo od političara da ih sprovode, ako znaju. Ako ne znaju, da nađemo one koji znaju i mogu. Kada to shvatimo, možda nam i krene.

Istinito

Tagged

1 thought on “Bjelogrlić: Udružimo se da nam djeci idoli ne budu kriminalci i prostitutke!

  1. RTS, EPS, PTT i ostala šljam mesta za zapošljavanje prostitutki i neradnika eliminisati.Cela Srbija zna šta se tamo radi, kako se zapošljava, a da se i ne dolazi na posao, a plata deluxe ide, sigurica svaki mesec, a poslove na terenu rade privatne firme.Javna tajna, svi vide i znaju, a na ustima rajsferšlus.Vrli svaki sekund na javnim medijima i mlati li mlati. Pitao novinare” Da li mislite da sam ja lud”?To svi vide, a on obnevideo.Pred Novu godinu zloupotrebljava decu, pa se slika sa njima.Užas od paranoje.Tu su i roditelji sa one strane normale.Hajde Bjela, samo napred.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *