Sedam dana do početka Exit festivala

Magazin

EXIT festival počinje za svega sedam dana, a posjetioce koji u Novi Sad stižu iz svih krajeva svijeta očekuje i sjajna vremenska prognoza!

 

Tokom festivala koji počinje u četvrtak, 4. jula i traje četiri dana i noći sve do ponedjeljka ujutro, očekuje se sunčano i vedro vrijeme bez padavina. Da uslovi budu idealni pobrinuće se i dnevne temperature od oko 30 stepeni celzijusa, dok se očekuju tople i ugodne noći sa prosječnom temperaturom iznad 20 stepeni!

 

Za sve one koji u Novi Sad stižu već u utorak 2. jula, biće otvorena i recepcija zvaničnog EXIT kampa koji se nalazi na najljepšoj pješčanoj plaži na Dunavu, čuvenom novosadskom kupalištu Štrand, koje pored brojih sadržaja u kampu nudi i brojne druge odmah pored. Udaljen svega 20 minuta hoda od festivala, te isto toliko od centra grada, EXIT kamp predstavlja jedinstveno iskustvo o kojem svake godine pričaju ljudi iz cijelog svijeta. Druženje sa festivalskim fanovima iz svih krajeva planete, spavanje pod vedrim nebom, cjelodnevno kupanje i obilje dobre muzike, samo su neka od zadovoljstava koja boravak u festivalskom kampu čine nezamjenljivim iskustvom.

 

Pored toga što se otvara prije festivala, EXIT kamp goste prima punih nedjelju dana, sve do 9. jula zbog čega ga mnogi nazivaju pravim mini-ljetovanjem na pješčanoj plaži, ali po cijeni od svega 3.000 dinara po osobi, i to za svih sedam dana!

 

Pored standardne ponude, koja obuhvata mjesto u kampu, posjetioci mogu na licu mjesta da kupe kampersku opremu ili da iznajme luks šatore sa krevetima i strujnim priključcima za takozvani glamping, odnosno glamurozno kampovanje!

 

 

Kao i svake godine Foodland će ponuditi širok spektar proizvoda. Pored garantovanog mjesta, posjetiocima EXIT kampa biće obezbjeđeni i zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, brojni kreativni sadržaji, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri.

 

Kamperi će moći da se relaksiraju u Promenada Chill Out zoni gdje će zagrijavanje za festival da počne već u toku dana uz senzaciju na četiri točka, DJ dvojac DE:MO, a posjetioce očekuju i prateći sadržaji u vidu stonog fudbala i mjesta za opuštanje.

 

EXIT Tribe boje biće predstavljene i u okviru Rest and Recharge VISA Chill Out zone, indijanskog šatora sa paletama za opuštanje, lejzi begovima, i pristupom wi-fi mreži, a u okviru ove zone, radiće se i privremene tetovaže. Tu je i Insta Photo Machine, mini foto kiosk, koji predstavlja jedinstvenu mašinu najnovije generacije koja za svega desetak sekundi štampa polaroid fotografije na licu mjesta. Kamperi će moći da se odmore i u okviru CHIPSY chill out zone, smještene ispod raskošnih krošnji koja će ponuditi posjetiocima kamion zabave sa laganom muzikom. Svi ljubitelji fizičkih aktivnosti moći će da pokrenu novi dan na obali Dunava uz časove joge, a EXIT je obezbijedio i emocionalnu i psihološku podršku za sve mlade ljude kojima je savremeno društvo izazov sa kojim se teško hvataju u koštac.

 

Najpovoljnije cijene za kamp, preostale EXIT ulaznice brzo nestaju!

 

Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, u ponudi su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i prevoz, i smještaj, među kojima i mini ljetovanje za samo 3.000 dinara od 2. do čak 9. jula u EXIT kampu na Štrandu, najljepšoj peščanoj plaži na Dunavu!

 

U prodaji su posljednje, vrlo ograničene serije ulaznica, četvorodnevne po cijeni od 7.490 dinara, ili već od 2.790 dinara za jednodnevne ulaznice, a dostupne su putem exitfest.org.

 

(Blic)

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *