Autobusi iz Banjaluke na Exit polaze u četvrtak ujutro

Magazin

Autobusi za posjetioce muzičkog festivala „Exit“, koje je obezbijedio Grad Banja Luka, poći će za Novi Sad u četvrtak, 4. jula u 10.00 časova, sa parkinga kod Muzeja savremene umjetnosti.

 

Ovaj prevoz odnosi se na sve posjetioce koje imaju ulaznice za sva četiri dana festivala. Povratak iz Novog Sada predviđen je za ponedjeljak, 8. jula u 14.00 časova.

 

Ruta putovanja ide kroz RS i putnici će granicu preći na graničnom prelazu Rača. Kako se ne bi stvarale gužve,  organizatori pozivaju putnike da na mjesto polaska autobusa dođu 30 minuta ranije.

 

Za putnike sa pojedinačnim dnevnim kartama, prevoz će biti organizovan u dvije grupe – 4. i 7. jula, u 10.00 časova, takođe sa parkinga kod Muzeja savremene umjetnosti. Povratak autobusa za ove grupe je predviđen 5. odnosno 8. jula iz Novog Sada, u 14.00 časova.

 

Prilikom putovanja obavezno je sa sobom ponijeti pasoš i potpisanu izjavu o odgovornosti. Osobe koje imaju između 14 i 18 godina mogu samostalno da putuju, dok za mlađe mora postojati saglasnost oba roditelja za putovanje.

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *