Zbog ovoga svi idu na Sea Dance Festival!

Magazin

Uzbudljiva festivalska avantura očekuje nas uskoro na šestom Sea Dance festivalu, koji će biti održan od petka, 30. avgusta do nedjelje, 1. septembra u predivnoj tirkiznoj uvali, na plaži Buljarica kod Budve u Crnoj Gori. Evo nekoliko razloga zbog čega je Sea Dance jedna od nezaobilaznih destinacija ovog ljeta!

 

Plaža koja sa pravom nosi epitet tirkiznog bisera

Ovo je druga godina da će Sea Dance festival biti održan u tirkiznoj uvali, na plaži Buljarica, koja predstavlja istinski biser netaknute prirode jadranske obale, smještenoj na svega pola sata vožnje od budvanskog Starog grada. Peščana i šljunkovita obala duga 2km i obgrljena pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, čini Buljaricu pravom zelenom oazom i savršenom lokacijom za duge ljetne festivalske noći, praćene uzbudljivim dnevnim žurkama uz najbolje društvo, koktele i zvuk talasa!

 

 

Kamp u starom maslinjaku

 

Kamp Maslina već je dobro poznat turistima, a na samom kraju sezone ugostiće posjetioce festivala iz cijelog svijeta! Ušuškan među 300 godina starim maslinama i raznim kulturama drveća koji zajedno pružaju atmosferu za prijatan boravak, sadrži parking, toalete, tuševe, struju, Wi-Fi pristup. U kampu će postojati mogućnost iznajmljivanja malih, kao i luksuznih šatora i kamperske opreme. Smješten na par stotina metara od mora i nedaleko od festivalske lokacije, kamp predstavlja savršen smještaj za vrijeme trajanja festivala, a za one koji nisu ljubitelji spavanja pod vedrim nebom, na stranici zvanične turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip, u ponudi je i apartmanski smještaj već od 14 evra!

 

David Guetta i najveći hitmejkeri

 

Na Sea Dance dolaze vodeća muzička imena današnjice sa svjetske, ali i regionalne scene. Tokom tri festivalska dana, fanovi iz gotovo cijelog svijeta imaće priliku da uživaju u energičnim nastupima svjetskih muzičkih zvijezda koje predvodi najuspješniji muzički producent 21. vijeka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svijetu, David Guetta. Skriveni biser jadranske obale, plaža Buljarica u Budvi, ugostiće i autore popularnih hitova – vodećeg njemačkog DJ-a i producenta Robina Schulza, francusku senzaciju Ofenbach i najtraženiji britanski dens trio Disciples.

 

Najbolji techno i trap izvođači

Na tirkizni beskraj budvanske plaže Buljarica dolazi i Exitova spektakularna Dance Arena i njena udarna imena Sven Väth, Richie Hawtin, Gaiser, te cijela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača koju predvode Darko Rundek i Senidah sa najtraženijim reperima regiona Fox, Surreal, Kuku$, dok će program besane No Sleep bine predvoditi velikani kao što su Recondite, Helena Hauff, Eelke Kleijn, kao i Tijana T, Marko Nastić, Darko Milošević i mnogi drugi.

 

Ovo ljeto traje duže uz savršenu prognozu!

 

Sudeći po većini dugoročnih vremenskih prognoza, prave ljetne temperature neće jenjavati ni krajem avgusta i početkom septembra. Ukoliko ste željni sunca, muzike i pravog festivalskog ljeta, Sea Dance je savršena destinacija za vas!

 

Komplet ulaznica za Sea Dance za samo 64 KM!

 

Ogromno interesovanje iz cijelog svijeta vlada za ovogodišnje izdanje najvećeg crnogorskog festivala. Paket ulaznica za sva tri festivalska dana košta 64 KM, što predstavlja uštedu od 40% u odnosu na finalnu cijenu. U prodaji su i jednodnevne ulaznice koje za prvi i drugi dan iznose svaka po 32 KM, dok je cijena za treći dan 38 KM.

 

Ulaznice su dostupne na zvaničnom sajtu Sea Dance festivala, a na sajtu zvanične turističke agencije, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne druge opcije za smještaj i prevoz. U toku je i omiljena “3+1” akcija, namijenjena svima onima koji žele nezaboravno ljetno festivalsko iskustvo da podijele sa svojom ekipom. Tročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance festival, četvrtu ulaznicu dobiće na poklon! Više informacija može se naći na www.seadancefestival.me.

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *