Nektar OK Fest karantin koncerti

Magazin

Nektar OK Fest najvjernijoj festivalskoj publici donosi muziku, zabavu i pozitivne vibracije kako bi što lakše i sa osmjehom na licu proveli dane u karantinu.

 

Iako nas je trenutna situacija uzrokovana pojavom korona virusa /Covid – 19/ zatvorila u naše domove, to nije razlog da se bar na trenutak ne opustimo i nakratko vratimo u neka ljepša vremena i na mjesta gdje smo zajedno uživali u nezboravnom provodu i najboljim svirkama.

 

Na zvaničnoj festivalskoj facebook stranici https://www.facebook.com/OKFestTjentiste/ donosimo snimke nekih od najboljih festivalskih nastupa na Tjentištu ranijih godina. Do sada je publika uživala u snimkama sa nastupa Neleta Karajlića i Helem nejse, a u subotu 04. aprila prikazaćemo snimak sa jednog od najboljih koncerata, održanih na Jägermeister main stage 2019. godine – koncert Dubioza kolektiva.

 

Napominjemo da OK team vrijedno radi kako bi sve bilo spremno za realizaciju ovogodišnjeg sedmog po redu Nektar OK festa, koji će se održati na Tjentištu 17/18/19 jula. Obzirom na izjave i prognoze svjetskih zdravstvenih stručnjaka, očekuje se da će trenutna kriza izazvana korona virusom tada biti iza nas. Pratimo situaciju i poštujemo mjere, vrijedno radeći na ostatku programa o kojem ćete u narednom periodu biti obavješteni na svim našim zvaničnim stranicama.

 

Podsjećamo vas na sjajan lineup koji nas ove godine očekuje na Tjentištu. U večernjem programu na Jägermeister main stage-u uživaćete u nastupima svjetskih i regionalnih muzičkih imena Apocalyptica – Alice Merton – Asian Dub Foundation – Van Gogh – Goran Bare & Majke – Urban & 4 – Zoster – Ritam nereda – Buč Kesidi – Darko Rundek & ekipa – Kultur Shock – Kanda, Kodža i Nebojša. Kao i svake godine uživaćemo i u dnevnim svirkama u OK kampu na Sensation OK stage-u na fenomenalnim nastupima Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet – Mile Kekina

 

Sve informacije o festivalu potražite na www.okfest.net.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *