NOVAC ILI ČLANSTVO
Voditeljka pokazala Vučiću kako zapošljava njegov SNS! (VIDEO)

Politika Region

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić našao se u vrlo neugodnoj situaciji kada je voditeljka TV Prva Jovana Joksimović pred njim javno iznijela detalje o stranačkom zapošljavanju u Srbiji. Neko je ponudio da zaposli medicinsku sestru, a zauzvrat je tražio novac, ili obavezno učlanjenje u SNS.

 

– Kada će da se prestane sa stranačkim zapošljavanjem? Kada ćemo da dobijemo posao. Evo neka žena, medicinska sestra, tražio joj je novac neko da se zaposli u nekoj bolnici. Daću vam podatke i ime i prezime čoveka koji je tražio novac. Ili ćeš dati novac ili ćeš se učlaniti u partiju, rekla je Jovana Vučiću u lice.

 

Vučiću nije bilo svejedno pa je u jednom trenutku počeo da govori o brojkama i trenutnoj nezaposlenosti u Srbiji koja je sada, kako tvrdi na 9%.

 

Kada je rasprava krenula u drugom pravcu, Jovana je ustala i pokazala Vučiću poruku i ime čovjeka koji je tražio novac za posao.

 

Evo kako je to izgledalo:

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na Prvoj da je užasnut da neko može da traži novac ili učlanjenje u SNS kako bi dobio posao. Rekao je da će nadležni u bolnici koji su tražili nekome da pristupi SNS ili plati za radno mesto, biti uhapšeni.

Julkaissut Infocentrala Portal Perjantaina 12. kesäkuuta 2020

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *