Uprava RK Borac želi budžet od milion maraka

Sport

Uprava rukometnog kluba Borac u narednoj sezoni pokušaće da obezbijedi budžet od milion konvertibilnih maraka sa kojima bi pokrila sve troškove domaćeg, ali i takmičenja u EHF Kupu.

 

Ovo je izjavio predsjednik kluba Saša Kondić dodavši da bi sa tim iznosom Borac mogao da napadne i značajniji rezultat u Evropi.

 

– Imali smo sjednicu Upravnog odbora i naravno da ovo nije usvojen budžet ali nakon razgovora sa čelnim ljudima u gradu, premijerom Republike Srpske i predsjedavajućim Predsjedništva BiH vidjećemo da li možemo to da uradimo. Imamo projekciju da bismo sezonu “zatvorili” i sa iznosom između 700.000 i 800.000 KM ali sa iznosom od milion maraka mogli bismo da budemo malo komotniji i da obezbijedimo adekvatna pojačanja sa kojima bismo i u EHF kupu bili konkurentni. Mislim da je Borac svojim rezultatima u Čelendž kupu zaslužio podršku i nadam se da ćemo je i dobiti – istakao je Kondić.

 

Rukometni klub Borac će sutra posjetiti gradonačelnik Igor Radojičić, rekao je direktor Vladimir Branković.

 

– Sutra ćemo imati u posjeti delegaciju Grada Banjaluka. U narednih nekoliko dana trebalo bi da imamo sastanak s premijerom Radovanom Viškovićem, a svakako i sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović – najavio je on.

 

Predsjednik Rukometnog kluba Borac istakao je da će klub u narednih nekoliko dana potpisati ugovore sa većinom igrača koji su dres Borca nosili i ove sezone, a u klubu neće ostati samo Arman Beširević, Dean Šešić i Srđan Mijatović. Osim njih, karijeru je završio Dejan Unčanin, koji takođe neće više igrati za Borac.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *