Vučić: Nema pregovora sa Prištinom, ali ima pritisaka

Region Svijet

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, iako trenutno nema pregovora sa Prištinom, i dalje ima pritisaka kad je riječ o Kosovu i Metohiji.

 

“Kažete nema pregovora, a ne pitate se kako ste obezbedili robu u prodavnicama na severu KiM. Ne pitate se ko su ti ljudi koji su radili na tome danima i noćima, ne pitate se koliko je energije, truda i rada potrebno na dnevnom nivou da bi ste pomogli našem narodu na KIM”, rekao je Vučić za RTS.

 

Vučić je rekao da na KiM predstoje izbori čiji uslovi su, dodaje, izgleda “potpuno u redu za Savez za Srbiju i pokret “1od5 miliona”.

 

Predsjednik Srbije je istakao da je za rješavanje pitanja na KiM potreban ogroman rad i trud, a da se jedan dio javnosti u Srbiji nameće kao temu izborne uslove u Srbiji, što je nešto što dolazi tek za osam mjeseci.

 

“Kakvih ćemo mi samo muka i problema imati na KIM za osam meseci. Treba da pričam o tome, a neki ne znaju šta da rade sa svojim životima osim da pričaju jedno isto što pričaju dve ili tri godine. Imaćemo izbore na KIM, koji su izgleda sasvim u redu ovima iz SZS ili kako se već zovu, milioni, njijma je sve u milionima. I kada kradu pare i imena kada daju”, rekao je Vučić.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *