DODIKOV SAVJETNIK VRIJEĐA I PRIJETI Perišić: Stanivukoviću, čuvajte se, poznato je da CIA ubija svoje! (VIDEO)

Aktuelno Društvo

– Stanivukoviću, najviše treba da se plašite vaših, jer poznato je da CIA ubija svoje ugrače! – poručio je Dodikov savjetnik Srđan Perišić poslaniku PDP-a Drašku Stanivukoviću.

Gostujući u emisiji “Kopča” na TV1 posredstvom video-linka, Draško Stanivuković je na pitanje novinarke Nikoline Veljović da li će ostati dosljedan i nastaviti političku borbu i podrku porodici Dragičević, rekao da nakon svih prekršajnih i krivičnih prijava ima još više elana i motivacije da se bori i da neće odustati.

– Mene ne mogu zaustaviti osim ako ne budu spremni na mnoge stvari na koje jesu u pokušaju da me zaustave, poput Milana Vukelića, Davida i tako dalje – rekao je Stanivuković.

On je u duelu sa Perišićem poručio da nikad neće prestati da se bori i priča i da sa “krajem vas dolazi novi početak sa novim ljudima i novom generacijom, za mnogo bolju Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu”.

Perišić mu je uzvratio porukom koja nosi latentnu prijetnju:

– Stanivukoviću, najviše treba da se plašite vaših, jer poznato je da CIA ubija svoje ugrače! (Izjava na 47:36)

Perišić je danas za Novinsku agenciju SRNA najavio moguće likvidacije političara i javnih ličnosti.

– Stratezi obojenih revolucija, koji već devet mjeseci neuspješno pokušavaju da izvrše prevrat u Banjaluci, mogu preći na krajnje ekstremne oblike rušenja vlasti u Republici Srpskoj kao što su likvidacije pojedinih prozapadnih političara i istaknutih javnih ličnosti da bi za to bila optužena vlast Srpske, rekao je Perišić.

Gosti Nikoline Veljović u prvoj ovogodišnjoj “Kopči” na TV1 bili su profesor Srđan Perišić koji je i na funkciji savjetnika u uredu predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, profesor Jasmin Ahić i poslanik PDP-a Draško Stanivuković.

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *