Nastavlja se istraga oko Belivukove kuće strave

Aktuelno Hronika

Nakon što je prije četiri dana u Ritopeku otkrivena “štek” kuća Veljka Belivuka i njegove ekipe, jake policijske snage opkolile su ovo mjesto, stigli su i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije, a forenzičari su pokupili kosti koje su pronađene, slijedeći korak je kopanje njiva u potrazi za djelovima tijela.

 

Famozna crvena kuća opkoljena sa svih strana, naoružani pripadnici Žandarmerije je nadgledaju sa udaljenosti i od nekoliko kilometara.

 

“Trenutno se pregleda bunar koji je udaljen od “štek” kuće par stotina metara. U njemu je pronađena kost, a forenzičari sada ispituju čija je. U kući su pronađeni tragovi krvi, čahure, zrnevlje raznog kalibra. Ima mnogo tragova i dokaza o zločinima, ali zbog istrage više od ovih informacija trenutno nije dostupno”, rečeno je novinarima na licu mjesta.

 

Kako piše „Kurir.rs“, inspektori se trenutno nalaze na Smederevskom putu, u krugu od oko dva kilometara od same vikendice u Ritopeku i pretražuju okolne deponije. Pretpostavlja se da su policija i Žandarmerija napravili zajednički plan u kući, a zatim krenuli u pretraživanje terena. Tokom pretrage policija i Žandarmerija koristi i pse tragače.

 

Upravo na ovom mjestu, kako se sumnja, mučeni su i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande Pink Panteri Milan Ljepoja, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde, za čije se likvidacije sumnjiči organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *