Stanivuković: Neću dozvoliti da u ovom gradu bude nedodirljivih!

Aktuelno

– Sumnje nema, prekršaj je napravljen i to su ga napravili oni koji bi ipak u ovom društvu trebali da budu za primjer kada je u pitanju poštovanje zakona. Radi se o kćerki Milorada Dodika, u čijem vlasništvu je objekat u kome se nisu poštovale epidemiološke mjere… Gradonačelnik Banjaluke još jednom je ponovio da neće dozvoliti da u ovom gradu bude nedodirljivih.

 

Draško Stanivuković danas je potvrdio da se on juče nakon posla uvjerio da restoran “Agape”, u vlasništvu Dodikove kćerke, radi kada je drugim ugostiteljskim objektima zbog epidemiloških mjera zabranjen rad.

 

On kaže da se lično u to uvjerio i da je pozvao komunalnu inspekciju da odmah zatvore objekat.

 

– Ja vidio, ja pozvao, ja naručio, ja naredio… Boli me nepravda, rekao je Stanivuković i dodao da nije slutio da će neko da reaguje na zakonitu odluku.

 

– Boli me nepravda, neko ko ima mali kafić ne može da radi, a ovi koji imaju suši mogu sve, kazao je Stanivuković, komentarišući sinoćnju akciju inspekcijskih službi s različitih nivoa u Banjaluci u ugostiteljskom objektu “Agape”.

 

Epilog cijelog slučaja je da je poništena odluka inspekcijskih službi grada o zatvarnju ugostiteljskog objekta “Agape” i izrečena prekršajna kazna od strane republičke inspekcije.

 

Sumnje nema, prekršaj je napravljen i to su ga napravili oni koji bi ipak u ovom društvu trebali da budu za primjer kada je upitanju poštovanje zakona. U pitanju je kćerka Milorada Dodika, u čijem vlasništvu je objekat u kome se nisu poštovale epidemiološke mjere, a koja u posljednje vrijeme sebi daje za pravo i da etiketira “sve i svakog” ko nije na liniji njenog oca.

 

Gradonačelnik Banjaluke još jednom je ponovio da neće dozvoliti da u ovom gradu bude nedodirljivih.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *