Stanivuković: Nije mi važna partijska knjižica zaposlenih u GU!

Aktuelno

– Još 2005. godine sam se učlanio u SNSD i bio aktivista. Gradonačelnika sam prvi put upoznao u januaru kada je pitao da li želim da budem potpisnik. Kada sam mu rekao da sam aktivista i član SNSD, rekao je da nije bitno ko je ko ako ćemo pošteno raditi – rekao je Štrbac, koji je član SNSD-a.

 

Nakon što su odbornici SNSD iz banjalučke skupštine danas optužili gradonačelnika iz PDP-a da vrši mobing nad radnicima, Stanivuković je javnosti iznio zanimljive podatke.

 

“Većina radnika na rukovodećim pozicijama u Gradskoj upravi ostala je iz prethodne administracije, dok su ostali imenovani za potpisnike takođe stari radnici Gradske uprave i to mahom pripadnici SNSD”, kazao je Stanivuković i naveo da mu nije važna stranačka pripadnost.

 

“Svima sam pružio ruku i zajedno smo krenuli u stvaranje atmosfere života bez podjela. Najbolji primjer za to je komunalni policajac, aktivista SNSD koji je ovlašten da vodi ovo čitavo odjeljenje” rekao je Stanivuković novinarima.

 

Prvo čovjek Komunalne policije Siniša Štrbac je u prisustvu Stanivukovića i novinara pokazao svoju članaku kartu SNSD i poručio da nikada zbog toga nije imao problem.

 

– Još 2005. godine sam se učlanio u SNSD i bio aktivista. Gradonačelnika sam prvi put upoznao u januaru kada je pitao da li želim da budem potpisnik. Kada sam mu rekao da sam aktivista i član SNSD, rekao je da nije bitno ko je u ko ako ćemo pošteno raditi – rekao je Štrbac.

 

Stanivukovića su danas podržali i ostali radnici koji nisu krili da pripadaju najvećoj partiji u Republici Srpskoj.

 

Dragoslav Topić, šef kluba odbornika SNSD u Skupštini grada, danas ranije je novinarima rekao da se u gradskoj administraciji krše ljudska zaposlenih, koji ne pripadaju Stanivukovićevoj partiji.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *