Šarović: Širimo front protiv režima Milorada Dodika!

Aktuelno Politika

Veoma je važno da građani Republike Srpske shvate da smo ozbiljni u namjeri da otrgnemo institucije iz zagrljaja SNSD i Milorada Dodika i uspostavimo vladavinu zakona, jer nijedna država ne može da opstane ako u njoj nema pravde za sve njene građane, poručio je Šarović.

 

Komentarišući jučerašnji sastanak lidera opozicije u Banjaluci, predsjednik SDS Mirko Šarović je rekao da je učinjen značajan korak na planu zajedničkog djelovanja opozicije u budućnosti.

 

– Potvrđeno je jedinstvo opozicije i usvojen dokument o principima budućeg djelovanja koji određuje prioritete, a to su – očuvanje Republike Srpske, borba protiv kriminala i korupcije, i širenje fronta protiv režima Milorada Dodika, ističe Šarović.

 

Navodi da je iskazana jasna namjera vodećih stranaka opozicije da jačaju partnerske odnose sa strankama opozicije, vanparlamentarnim strankama, političkim pokretima, pojedincima i nevladinim organizacijama, koji će na odgovarajući način biti pozvani i uključeni u zajednički posao.

 

– Cilj je da nam se pridruže svi koji prihvataju principe zajedničkog djelovanja i istinski žele da se bore za spas Republike Srpske. Na taj način želimo da formiramo najširi mogući blok koji će se 2022. godine naći nasuprot SNSD i njegovih koalicionih partnera, kaže predsjednik SDS.

 

Šarović navodi da će biti prostora za sve koji su shvatili da je smjena aktuelne vlasti jedini način da Republika Srpska krene putem napretka.

 

– Veoma je važno da građani Republike Srpske shvate da smo ozbiljni u namjeri da otrgnemo institucije iz zagrljaja SNSD i Milorada Dodika i uspostavimo vladavinu zakona, jer nijedna država ne može da opstane ako u njoj nema pravde za sve njene građane. Zato su dobrodošli svi koji žele da doprinesu ovom velikom cilju, poručio je Šarović.

 

Istinito

 

Tagged

1 thought on “Šarović: Širimo front protiv režima Milorada Dodika!

  1. Uvalio vam je Dodik Nesica i one osnovce socijaliste a sad planira da vam uvali i Stevandica… daleko cete vi dogurati sa njima…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *