Novak se oglasio nakon prvog treninga u Melburnu

Aktuelno Događaji Društvo Svijet

Svjetski teniser broj jedan Novak Đoković je na slobodi i obavio je prvi trening na terenu Rod Lejver Arene. Nole je jutros dobio oslobađajuću presudu i odmah krenuo sa treninzima kako bi nadoknadio propušteno u proteklih šest dana.

 

– Zahvalan sam što je sudija donio presudu da mi se vrati viza za boravak u Australiji. Uprkos svemu što se dešavalo u protekloj nedjelji, želim da ostanem i takmičim se na Australijen Open-u. Ostajem koncentrisan na tenis. Putovao sam ovdje da bi učestvovao na jednom od najbitnijih turnira u istoriji i defitivno mom najuspješnijem. Trenutno toliko mogu da napišem i naravno jedno ogromno HVALA svima širom svijeta koji su mi pružali podršku i snagu i ohrabrivali me da ostanem priseban i jak- napisao je Novak na Tviteru.

 

 

Đoković je priveden nakon slijetanja u Australiju i ukinuta mu je viza. Njegov tim je uložio žalbu i nakon šest dana boravka u hotelu za migrante srpski teniser je oslobođen.

 

Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu počinje 17. januara, a na njemu će Đoković juriti jubilarnu 10. grend slem titulu a ukupno 21. čime bi postao rekorder u svijetu tenisa.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *