PDP PROMOVISAO IZBORNI SLOGAN
Republika Srpska mora da se brani!

Aktuelno

Republika Srpska mora da se brani – slogan je Partije demokratskog progresa za predstojeće izbore, koji je sinoć na grandioznom skupu u jedinstvenoj i odličnoj atmosferi predstavljen pred više od dvije hiljade Banjalučana.

 

U sportskom duhu, izlaskom na fudbalski teren, osim slogana sinoć su predstavljeni i kandidati PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine, koji su na teren izašli u dresovima u bojama Republike Srpske.

 

 

– Svaki dan mi ljudi govore: „Jelena, moraš da pobijediš“. I večeras, ovdje pred vama, kažem –pobijedićemo! Ali to neće biti pobjeda bilo kojeg pojedinca, to će biti pobjeda naroda za Republiku Srpsku. To će biti pobjeda naroda za Republiku Srpsku bez korupcije, pobjeda naroda za najbolje obrazovanje, za efikasno zdravstvo, za borce koji su stvorili Republiku Srpsku, pobjeda naroda za naše penzionere, za sve one koji su danas obespravljeni, za sve one koje je ovaj režim unesrećio.

 

Režimu sam poručila i opet poručujem: „Spremite se jer znate šta će da radi nakon naše pobjede: radiće pravosuđe i policija“. Neka se spreme svi oni koji su se ogriješili o zakon, narod i državu – rekla je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić, ističući takođe da je Mirko Šarović čovjek koji zna kako igrati za srpsku reprezentaciju u Sarajevu, a da nikoga ne uvrijedi i čovjek koji neće ići u Sarajevo da se izgalami, a vraćati poražen, nego nizati pobjede za Srpsku.

 

 

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović istakao je da se 2. oktobra igra istorijska utakmica, koja , kako je rekao, znači: mi, ili oni!

 

– Ovo neće biti izbori, nego referendum. I na tom referendumu prevagu ćemo odnijeti mi, i SDS i PDP i Vukanović, a prije svega narod. Jelena Trivić, osoba od integriteta i ispravne procjene, donosiće samo pobjede Republici Srpskoj. U mojoj dugoj, turbulentnoj, možda i jedinstvenoj političkoj karijeri, ostvario sam mnogo sjajnih i uvjerljivih pobjeda, ali sve te pobjede dao bih za ovu jednu, buduću, pobjedu Jelene i mene, pobjedu naroda. Siguran sam da će tako da bude, jer mi smo jedan tim – poručio je Šarović.

 

Branislav Borenović, lider PDP-a, rekao je da, pored pobjeda listi za Parlamentarnu skupštinu BiH i Narodnu skupštinu Republike Srpske, koje predvode on i Draško Stanivuković, Republika Srpska igra najznačajniju utakmicu, za pobjedu naroda, za pobjede Jelene Trivić i Mirka Šarovića.

 

 

– Pored pobjede Mirka Šarovića, u koju sam siguran, pobjeda Jelene Trivić biće najslađa pobjeda, ona u kojoj će ona, sa svima nama, u potpunosti poraziti režim. To će biti pobjeda nad korupcijom, nepotizmom, nad svim zlom koje se nadvilo nad Republikom Srpskom. Od 2. oktobra ćemo pokazati kako se brani, kako se služi i kako se voli Republika Srpska – poručio je Borenović.

 

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković istakao je da će Banjaluka postići ključni pogodak za pobjedu Republike Srpske, ali da se tu brane i dosadašnji rezultati postignuti u Banjaluci:

 

– Rezultat se može odbraniti samo novim pobjedama i uspjesima i zato zajedno i ponosno idemo ka tome. Pitaju me oni zašto sam se kandidovao, a ja im odgovaram: „Zato što pravi igrači igraju svaku utakmicu za reprezentaciju. Igraju za otadžbinu, za svoj narod“. Svi ćemo dati svoj maksimum i za Jelenu i Mirka i listu koju predvodi Borenović i listu koju ja predvodim…

 

 

Daćemo sve od sebe da naši kandidati pobijede i da konačno dođe pravda u Republiku Srpsku – rekao je je Stanivuković, dodajući da je Banjaluka odbranjena, a da su sada svi spremni da brane cijelu Republiku Srpsku od SNSD-a, kriminala, korupcije i svega onoga što oni nose sa sobomi zato: – Republika Srpska mora da se brani! – poručio je Draško Stanivuković.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *