Davidović predstavila projekat “Otvorena vrata”

Društvo

Ministrica porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović predstavila je danas projekat pod nazivom “Otvorena vrata” čiji je cilj da omogući lakšu i direktniju komunikaciju građana i Ministarstva porodice, omladine i sporta.

 

Davidovićeva je rekla da je ovaj projekat namijenjen svim građanima koji svojim konkretnim idejama, prijedlozima, sugestijama, konstruktivnim kritikama mogu da unaprijede rad ovog Ministarstva.

 

– Pozivam sve građane koji su zainteresovani za ovaj vid saradnje da nam pišu putem otvorene mejl adrese otvorenavrata@mpos.vladars.net i pošalju prijedlog teme za razgovor sa kratkim obrazloženjem, a predstavnici Ministarstva će načiniti listu građana, ali i organizacija sa kojima će biti obavljeni razgovori – izjavila je Davidovićeva.

 

Prema njenim riječima, na sajtu Ministarstva porodice, omladine sporta nalazi se baner koji je već aktivan i putem kojeg građani mogu dobiti osnovne informacije o načinu komunikacije sa Ministarstvom.

 

Ona je dodala da će razgovori biti obavljani svake posljednje srijede u mjesecu, da će prvi razgovori biti obavljeni u aprilu, kao i da će za sagovornike biti birani građani koji predlože teme od koristi za širu društvenu zajednicu.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *