Cesar's ponovo otvara svoja vrata u Sarajevu

Društvo Promo

Od srijede, 22. maja,  muškarci u Bosni i Hercegovini imaće novo mjesto u kojem će pod budnim okom stilista moći da odaberu najbolju odjeću i modne dodatke poznatog turskog branda Cesar's.

 

Sarajevski centar Importanne nova je adresa poznatog branda turske kuće Elpa, koja je vlasnik brandova Cesar's, Elpa i Deza. Na preko dvije stotine kvadratnih metara prostora, muškarci sa stilom već od srijede od 17.00 časova, moći će se obući od glave do pete i to doslovno. Na raspolaganju su odijela, košulje, cipele, te casual dio kolekcije.

 

Cesar's ovim putem poziva svoje nekadašnje kupce, a i one koji će tek to da postanu, da ga opet posjete informirajući ih pri tome da je trgovina u Importanneu jedina ovlaštena za prodaju odjeće marke Cesar's. Trgovine u Mostaru i Banjoj Luci te trgovina u Zenici nelegalno koriste njihovo ime. Postupak je pokrenut, te se nadamo brzom rješavanju kako se više kupci ne bi obmanjivali, poručuju iz ove modne kuće.

 

 

Cesar's je spremio posebnu ponudu za maturante, a sve muškarce, kao i njihove ljepše polovine koje ih žele počastiti, obavještavaju da će prvih sedam dana cijene na kompletnu ponudu biti snižene za 30 posto.

 

Ono po čemu je, osim po kvalitetu, prepoznatljiv brand Cesar's jeste i da će muškarci imati priliku uživati u jedinstvenom konceptu i načinu kupovine kojeg čine potpuno intiman i odvojen VIP prostor, personal shopper, osoba koja će im pomoći da sve njihove ideje po pitanju savršenog stajlinga budu ispunjene i provedene u djelo.

 

Na čelu Cesar'sa, isključivo muškog branda, nalazi se, nimalo čudno, jedna žena – Marina Fazlagić. Jer žene znaju šta muškarci žele.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *