Završetak izgradnje isključne trake u Zalužanima

Društvo

Izgradnja isključne trake na magistralnom putu u banjalučkom naselju Zalužani trebalo bi da bude završena u prvoj polovini maja, a radovi su vrijedni 460.000 KM, rečeno je danas prilikom posjete ovom gradilištu ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđa Popovića i vršioca dužnosti direktora “Puteva Republike Srpske” Nenada Nešića.

 

“Kada završimo izgradnju isključenja biće poboljšan kvalitet života u velikim banjalučkim naseljima. Rješavamo višegodišnji problem s kojim su se suočavali stanovnici Zalužana, što je od izuzetnog značaja”, rekao je novinarima Popović.

 

On je istakao da Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske podržava projekte koji se odnose na razvoj saobraćajne infrastrukture.

 

Nešić je rekao da bi radovi trebalo da budu završeni u prvoj polovini maja i da će “Putevi Republike Srpske” u ovoj godini započeti više radova nego u 2019.

 

“Sredstva za izgradnju isključne trake obezbijedili su ‘Putevi Republike Srpske’. Izgradnjom trake biće rasterećene saobraćajnice u Zalužanima i ostalim naseljima koje gravitiraju magistralnom putu”, rekao je Nešić.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *