Prijedorčanin htio da izvede sina iz karantina prije isteka propisanih 14 dana

Društvo

Uz teške prijetnje upućene radnicima, Prijedorčanin je htio da iz karantina izvede svoga sina prije nego što je istekao propisani rok od 14 dana.

 

Ovu informaciju medijima je saopštio gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković nakon današnje sjednice Štaba za vanredne situacije.

 

– Otac jedne osobe koja se nalazi u karantinu je prijetio našim ljudima koji su zaduženi za rad karantina sa zahtjevom da se momak pusti ranije nego što je zakon propisao i to je prijavljeno policiji jer su bile teške prijetnje, u kakvom je stanju čovjek ne znam, ali nije mogao prihvatiti da dijete mora biti u karantinu u tom periodu – objasnio je Đaković.

 

Portparol Policijske uprave Prijedor Zvezdana Alendarević rekla je za Srpskainfo da je ovaj slučaj prijavljen danas nakon sjednice Štaba za vanredne situacije grada Prijedoar.

 

-Prijavljeno je da je osoba inicijala R. C. iz Omarske juče telefonom kontaktirala jednog člana Štab i tražila da se pusti njegov sin, a potom da je zvao i danas i isto to tražio. U toku je rad po ovoj prijavi-rekla je Alendarević.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *