Pandurević: I Mile će završiti kao Milo!

Društvo

Poslednji trzaj režima jeste udar na SNS Srbije, što je pokušao još samo Milo Đukanović. I Mile će završiti kao Milo! Živjela slobodna Republika Srpska”, poručila je Pandurević.

 

Aleksandra Pandurević, član GO SDS-a, pružila je večeras podršku članovima Vučićevog SNS-a Adam Šukalo i Vlado Mandić, koji su večeras privedeni u Banjaluci.

 

“Podrška za moju braću Vladu i Adama! Poslednji trzaj režima jeste udar na SNS Srbije, što je pokušao još samo Milo Đukanović. I Mile će završiti kao Milo! Živjela slobodna Republika Srpska”, poručila je Pandurević.

 

Podsjećamo, predsjednik SDS-a Mirko Šarović također se oglasio večeras kazavši da su MUP RS “toliko drski i bezobrazni da ne prežu ni od hapšenja dokazanih prijatelja Republike Srpske”.

 

“Dok traje naša tribina ovaj režim hapsi u Banjaluci građane Srbije, članove Srpske napredne stranke i prijatelje Srpske demokratske stranke”, istakao je Mirko Šarović u Tesliću.

 

Inače, policija je prvo pretresla vozilo Šukala i Mandića i nakon dužeg zadržavanja bez objašnjenja ih privela u policiju, javlja BN TV.

 

N1

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *