Banjaluka: Vlasnicima vraćena dva ukradena automobila

Hronika

Banjalučka policija je pronašla i vratila vlasnicima automobile golf 2 i citroen C4 pikaso, a osumnjičeni za krađe ovih automobila R.R. je uhapšen, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

 

Naime, R.R. se sumnjiči da je u toku noći 14. na 15. avgust ove godine iz dvorišta kuće ukrao putnički automobil golf 2, koji je vlasništvu I.M.

 

“Operativnim radom policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su 15.08.2020. godine u Banjaluci pronašli otuđeno vozilo, na licu mjesta izvršili uviđaj, a vozilo uz saglasnost dežurnog okružnog tužioca vratili vlasniku”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

 

Policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka 20. avgusta se obratio Z.G. i prijavio da je u toku prethodne večeri iz dvorišta kuće ukraden njegov putnički automobil citroen C4 pikaso.

 

“Preduzimanjem svih operativnih mjera i radnji, policijski službenici su dana 23.08.2020. godine na parking prostoru privrednog subjekta pronašli vozilo a u neposrednoj blizini vozila zatekli i lišili slobode R.R. Nakon izvršenog uviđaja, uz saglasnost dežurnog okružnog tužioca vozilo je vraćeno vlasniku”, naveli su iz PU Banjaluka.

 

Policija je 24. avgusta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka predala R.R. na dalje postupanje u predmetu uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

 

Nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *