Opštinski odbor DNS Istočna Ilidža napustio stranku

Politika

Članovi Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza Istočna Ilidža jednoglasno su donijeli odluku o istupanju iz članstva ove stranke, zbog, kako je navedeno, nezadovoljstva radom i organizacijom DNS-a u proteklom periodu.

Iz stranke su istupili svi članovi koji su prisustvovali jučerašnjoj sjednici Opštinskog odbora DNS-a, što je više od 65 odsto ukupnog članstva ove stranke u Istočnoj Ilidži, saopšteno je iz Opštinskog odbora DNS-a.

Odluku o istupanju iz stranke podržali su funkcioneri DNS-a iz Istočne Ilidže, kao i dio opštinskog i gradskog odborničkog kluba.
Tokom sjednice, kojoj nije prisustvovalo rukovodstvo opštinske organizacije DNS-a, razgovarano je o aktuelnoj političkoj situaciji nakon proteklih izbora i dešavanjima unutar stranke.

U saopštenju je istaknuto da će, sada već bivši članovi ove stranke, te funkcioneri svoj politički angažman nastaviti u novoj stranci, koja će biti formirana na temeljima Nezavisnog demokratskog kluba u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Članovi koji su prisustvovali jučerašnjoj sjednici podržali su ideje i viziju Nedeljka Čubrilovića i dali mu punu podršku u formiranju nove političke partije.

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *