Novi Grad: Selak i Drljača potpisali koalicioni sporazum

Politika

Socijalistička partija Srpske (SPS) na predstojećim Lokalnim izborima u Novom Gradu podržaće zajedničkog kanidata koalicije za načelnika Miroslava Drljaču (SNSD).

 

Predsjednik SPS Goran Selak, generalni sekretar SPS Andrea Dorić i član Predsjedništva SPS Sonja Davidović danas su se u Novom Gradu sastali sa aktuelnim načelnikom opštine Novi Grad i kandidatom SNSD za tu funkciju na predstojećim lokalnim izborima Miroslavom Drljačom.

 

Na današnjem sastanku Selak i Drljača potpisali su sporazum o koalicionom djelovanju.

 

Predsjednik SPS izjavio je tom prilikom da će ova partija biti konstruktivan partner, te da će u Novom Gradu, kao i u drugim lokalnim zajendicama, insistirati na provođenju razvojnih politika.

 

– Novi Grad je jedna od lokalnih zajednica gdje SPS ima snažnu podršku građana i gdje se očekuju dobri rezultati na predstojećim Lokalnim izborima, na čelu sa našim šefom Povjereništva Mladenom Bosančićem. Naš fokus su razvojne politike, podrška privrednicima i stvaranje boljih uslova za život za sve građane. Novi Grad zaslužuje bolju budućnost i tu smo da podržimo ljude koji razmišljaju na takav način. Kao nova priča i nova partija, već smo pokazali da imamo kvalitetne ljude i podršku građana širom Srpske. Tu snagu i taj kapacitet usmjerićemo na rad za dobrobit svih – poručio je Selak.

 

Istinito

 

Tagged

1 thought on “Novi Grad: Selak i Drljača potpisali koalicioni sporazum

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *