Čavić: Lauš će odrediti ishod lokalnih izbora u Banjaluci

Događaji

Na velikom skupu Saveza za promjene u Banjalučkom naselju Lauš, kandidat za gradonačelnika Banjaluke ispred SZP Dragan Čavić poručio je da će Lauš odrediti ishod izbora u Banjaluci, ali i da upravo u ovom naselju ima gomila posla koji je potrebno uraditi.

– Ovde SNSD ekspedicija svake dvije godine dođe, nalažu se, ispetljaju, a Lauš ostaje sa milion svojih problema. Ovaj put prevare neće uspjeti, a Lauš će odrediti ishod izbora u Banjaluci. Ja sam iz ovog dijela grada, i rekao sam mojim sugrađanima sa Lauša sa kojima sa odrastao, da ja imam obavezu prema Laušu. Neka budu sigurni da ću ovde biti svaki dan sa njima, jer gomila je toga što treba uraditi na Laušu. Moj cilj je da spriječim da ovaj voćnjak Agroprometa bude otet, kao što se desilo sa zemljištem poljoprivredne škole, a na tom radim već duže vrijeme. Ovde će umjeso zgrada tajkuna bliskih režimu biti najveći banjalučki park na 20 hektara – poručio je Čavić.

Na skupu Saveza za promjene građanima su se obratili srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak, potpredsjednik Srpske demokratske stranke Ognjen Tadić, nosioci lista za skupštinu grada Banjaluka Predrag Vulin, Zoran Talić i Dragan Talić, te kandidati stranaka Saveza za promjene.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *