Djevojke iz BiH, Srbije i Crne Gore zaigrale užičko na izboru Miss World u Kini

Magazin

Ovogodišnja mis svijeta Meksikanka Vanesa Ponse de Leon odustala je od karijere modela da bi se posvetila humanitarnom radu. Ona je pobijedila 117 takmičarki, među kojima i predstavnice Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore koje su imale poseban šou.

Anđela Paleksić, Ivana Trišić i Natalija Gluščević su na izboru za najljepšu ženu svijeta u Kini zaigrale Užičko kolo, a pridružile su im se mis Mađarske Andrea Šarvaš i mis Škotske Linzi Mekliland. Naravno da su dobile ogroman aplauz, a poslije kolca njihov plasman više nije važan.

Zvanična mis svijeta je Meksikanka Vanesa Ponse de Leon (26) koja je odustala od karijere modela da bi se bavila humanitarnim radom. Za prvu pratilju izabrana je predstavnica Tajlanda, a za drugu ljepotica iz Ugande.

Vanesa je rođena 1992. godine i svoj karijeru započela je učešćem u emisiji Mexico’s Next Top Model , gdje je i pobijedila.
Ona je diplomirala međunarodni biznis, volontira za organizaciju koja pomaže migrantima i vodi rehabilitacioni centar za djevojčice. Takođe radi za Nacionalni Institut za mlade, a ima i licencu ronioca.

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *