Fresh Wave: James Zabiela u Banjaluci

Magazin

Nakon što je “otvorena sezona” Fresh Wave promo događaja sa sjajnim izdanjem Winter Fresh Wave-a u sarajevskom Domu mladih, ovaj put nas očekuje spektakl na banjalučkoj tvrđavi Kastel u okviru „Vivia Run&More Weekend“ u subotu, 20. aprila i to velikom žurkom na otvorenom, koju organizuje Fresh Wave festivalom u saradnji sa ‘Run&More Community’.

 

Na ovaj način nastavlja se uspješna saradnja započeta prošle godine, kada su pred više hiljada posjetilaca nastupili Tomcraft, Bang La Decs i resident DJ FWF Nebs Jack.

 

Ovoga puta za DJ pultom kormilariće fantastični “golden boy”, jedan od najcjenjenih izvođača koji je nebrojeno puno puta nastupao na najvećim svjetskim binama i plesnim destinacijama, Mr. DJ James Zabiela!

 

James je nastupao na Fresh Wave festivalu kao headliner Main stage-a, a sada ćemo imati priliku ponovo uživati u jedinstvenim vještinama jednog od najcjenjenih po tom pitanju u svijetu elektronske muzike.

 

Isto veče nastupiće G. Edd i jedan od regionalnih velikana techno zvuka, a ujedno i jedan od resident DJ Fresh Wave festivala Mladen Tomić.

 

– Uskoro će biti poznate i informacije o ulaznicama, a do tada pratite nas na društvenim mrežama i možda ugrabite poklone koje smo za vas pripremili, poručili su organizatori.

 

Ovogodišnje, osmo izdanje festivala, “Nektar Fresh Wave Heaven” zakazano je za 8. 9. i 10. avgusta.

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *