Grad Banjaluka i “Kapriolo” poklanjaju 10 bicikala

Magazin

U namjeri da doprinese razvoju biciklističkog saobraćaja i promociji zdravog života, Grad Banja Luka u saradnji sa Kapriolo sport centrom Banja Luka pokloniće sugrađanima deset bicikala.

 

„Baci lajk i osvoji bajk“ – naziv je akcije koja će, u okviru manifestacije „Proljeće u Banjaluci“, biti organizovana u periodu od 1. do 8. aprila.

 

Tokom akcije,  Banjalučani će imati šansu da osvoje 10 posebno pripremljenih mauntn bajk bicikala (po pet muških i ženskih verzija). Svi detalji u vezi sa učešćem i osvajanjem nagrade, biće objavljeni 1. aprila na fejsbuk stranicama Grada (@gubanjaluka) i Kapriolo sport centra (@jaBiHCapriolo).

 

-Dolaskom ljepšeg vremena, sve više sugrađana koristi bicikl kao prevozno sredstvo. Kako bismo još više probudili svijest za korištenje alternativnih načina prevoza, naših deset najsretnijih sugrađana obradovaćemo novim, modernim biciklom – naveli su iz Gradske uprave, ističući da će poslije zimske pauze, tokom sljedećeg mjeseca, svima ponovo biti na raspolaganju javni bicikli na pet terminala „Bl bajka“.

 

Firma Wolf Bikes d.o.o, odnosno njena poslovna jedinica u Banjoj Luci – Kapriolo sport centar, sa zadovoljstvom se odazvala i pridružila akciji Grada, naglašavajući da kao društveno odgovorna kompanija podržavaju aktivnosti koje imaju za cilj promociju biciklističkog saobraćaja.

 

Kao kompanija, koja bicikle proizvodi upravo u Banjoj Luci, osjećali smo potrebu da se pridružimo Gradu u promociji biciklističkog saobraćaja i našim sugrađanima poklonimo 10 bicikala – istakli su iz Kapriolo sport centra.

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *