Fresh Wave Piknik u subotu na Banj brdu

Magazin

Četvrto izdanje Fresh Wave Piknika će se održati u subotu, 15. juna na banjalučkom Banj brdu, a program počinje već u 16 časova uz neimenovani i ekskluzivni nastup iznaneđenja kojeg pripremaju organizatori.

 

Organizatori su se pobrinuli da vam ništa ne nedostaje na Pikniku tako da će svi posjetioci po pristupačnim cijenama moći da osim u dobroj muzici na gotovo festivalskoj bini, uživaju i u hrani i u piću, a takođe, važno je napomenuti da će se ulaz na Piknik plaćati od 19 časova.

 

Od 19 do 22 sata posjetioci će moći koristiti besplatan prevoz autobusima koji polaze sa parkinga fabrike obuće Bema.

 

Ulaznice su i dalje dostupne po pretprodajnoj cijeni od 10 KM u banjalučkom pabu Debela Berta, dok će na dan Piknika ulaznice na ulazu na sam događaj koštati 15 KM.

 

Svjetlost dana napokon je ugledao dugoočekivani remix Tube&Berger. Dugo je njemački duo Tube & Berger ovaj sjajni remiks čuvao za sebe i svoje vrhunske setove, ali konačno 24. maja remiks koji su uradili za Grazze i Tomi H-aizdat za ZEHN Records. Ovaj remiks definitivno ulazi u TOP 5 traka za prvu polovinu godine jer sa svojim vokalom i gruvom koji vozi kroz cijelu pjesmu neprestano nas tjera na ples i “repeat” trake iznova i iznova, šta da vam kažemo osim “PRESS PLAY”.

 

Ovaj dvojac posebno izdvaja činjenica da su svojim muzičkim dopriosom oblikovali žanr Deep House zvuka, a među pesmama koje su definisale elektronsku muzičku scenu u poslednih par godina nalaze se “Imprint of Pleasure”, poznata kao himna najvatrenijih klupskih podijuma za ples i pjesma koja je dostigla počasno mjesto najprodavanijih singlova svih vremena prestižne Beatport liste.

 

Kada su nastupi u pitanju, ovaj fenomenalan dvojac ne zna za umor. Tube & Berger su dokazali na svojim čestim nastupima na Ants žurkama u Ushuaia-i da su definitivno šampioni izdrđljivosti cele Ibice. U svojoj kolekciji festivalskih nastupa, bilježe one najbolje, a to su Tomorrowland, ADE, Loveweek Festival, Eastport Festival, Claptone's Masquerade i nekoliko Toolroom Showcase-eva.

 

Upravo ovaj sjajan duo stiže na fantastičan dan u prirodi ove subote na četvrto izdanje najmasovnije, celjodnevne žurke na otvorenom, Fresh Wave Pikink, na čuvenom banjalučkom Banj brdu! Nastupiće i residenti Fresh Wave Festivala Nebs Jack, Joma Maja i Woodie, kao i DJ Freak, Luka Čikić, Nikola Todorović i zvezde dana, dvojac bez premca Tube & Berger!

 

mondo.ba

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *