KUHINJA – “najukusnija” humoristička serija koju ćete pogledati! (VIDEO)

Magazin

Savršena humoristička poslastica koja stiže iz ruske filmske kuhinje već je privukla nevjerovatnu pažnju gledalaca u Srbiji, gdje se od početka decembra emituje na kanalu Prva TV. U BiH je za sada ne emituje nijedna TV, ali je dostupna na sajtu serije.rs

Radnja ovog visokobudžetnog sitkoma odigrava se u Moskvi, u ruskim elitnim restoranima. Već u prvoj sezoni emitovanja serija je osvojila rusku publiku, a kanal STS na kom je emitovana bio je najgledaniji u udarnom terminu. Serija je promovisana kao “ukusna komedija”.

U prvom planu serijala je mladi, ambiciozni Maksim, Maks Lavrov, koji sanja da postane veliko kulinarsko ime. On počinje da radi u najskupljem moskovskom restoranu “Klod Mone” koji drži Dmitri Nagiev, koji je u seriji poznati ruski glumac.

Dok budu pripremali hranu za goste, ispunjavali svoje i tuđe želje, postajali prijatelji ili neprijatelji, ulazili u ljubavne veze… Maks i osoblje restorane zapadaće u nevjerovatne komične situacije.

Serije su dinamične, traju svega pola sata, a publiku prije svega, plijene dobrim ruskim humorom koji je sličan našem.

Jedan od glavnih likova, šef kuhinje u restoranu “Klod Mone”, Vitja, neodoljivo podsjeća na Žiku iz poznate domaće serije. Brkovi tu svakako igraju odlučujuću ulogu.

Ovaj “ukusni” humoristički serijal ima šest sezona od po 20 serija, a na kraju treće sezone i film “Kuhinja u Parizu”.

Ono što je važno, jeste da se “Kuhinja” ne završava ni nakon 180 serija, već se nastavlja novim serijalom “Hotel Eleon” u kojem glumi i Miloš Biković.

Seriju u visokoj rezoluciji možete gledati na sajtu www.serije.rs

Uživajte!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *