Osvojio skoro milion maraka na lotu, supruzi rekao dan poslije

Magazin

Srećni dobitnik koji je u igri “SuperLOTO” 15. februara osvojio 973.219,50 KM javio se u direkciju “Lutrije Bosne i Hercegovine”.

 

Srećni listić uplatio je u Žepču, u ulici Prva bb. Riječ je o porodičnom čovjeku, a kako kažu iz “Lutrije BiH”, prilikom naplate dobitka otkrio je da redovno igra klasične lutrijske igre, a da posebno voli odigrati “SuperLOTO”, koji mu je donio skoro milionski dobitak.

 

Uz uslov anonimnosti, rekao je da je još u blagom šoku te da je presrećan zbog osvajanja ogromne sume novca koji će mu promijeniti život.

 

– Redovan sam igrač klasičnih igara iz ponude “Lutrije BiH”, a najviše volim odigrati loto jer sam biram brojeve za koje u tom momentu smatram da mi mogu donijeti sreću. To se pokazalo i ovog puta, kada sam nekim svojim nahođenjem odabrao srećne brojeve koji su mi donijeli ovaj ogromni dobitak – rekao je srećni dobitnik.

 

Kaže da je sasvim slučajno odabrao dobitne brojeve.

 

– Ključni moment je bio kada sam se dvoumio da li da posljednji zaokruženi broj bude tri ili jedan, ipak sam se odlučio za broj jedan, koji mi je na kraju bio presudan da osvojim ovaj novac – kaže skromni dobitnik.

 

Dio će dati u humanitarne svrhe

 

Izvlačenje brojeva pratio je sa suprugom, kojoj nije odmah saopštio da je upravo on srećni dobitnik.

 

– Supruga i ja znamo često zajedno gledati izvlačenje brojeva, tako je bilo i sada. Sjedila je pored mene, a ja sam zaokruživao izvučene brojeve. U jednom momentu sam shvatio da sam na sedmoj kombinaciji imao sve pogođene brojeve te sam vidio da sam upravo ja dobitnik skoro milion maraka. Ostao sam u blagom šoku, a supruzi nisam ništa govorio dok nisam sutra, zajedno s djecom provjerio da li je moj listić zaista dobitni, i ispostavilo se da jeste. Prvu noć nije bilo spavanja zbog uzbuđenja i šoka, ali sad je zaista lakše – kaže uz osmijeh dobitnik.

 

Iako skroman, dobitnik je još u nevjerici, uzbuđen je zbog osvojenog novca. Kaže da će sjesti sa svojim članovima porodice i dobro razmisliti i isplanirati šta će dalje. Naglašava da je u životu najbitnije zdravlje, koje se ne može kupiti novcem te da će dio novca sigurno odvojiti u humanitarne svrhe, piše Avaz.

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *